Algemeen

Algemeen

®  BeNeLux € 489,- (totale kosten 10 jaar registratie , excl.21% btw) met LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Het is zinvol als ondernemer uw handelsnaam/bedrijfsnaam en/of merknamen voor uw producten/diensten af te schermen met een merkregistratie omdat iedereen uw handelsnaam in principe kan deponeren als een merk! Het deponeren van uw naam of merk voorkomt dat concurrenten straffeloos uw productnaam en/of handelsnaam kunnen gebruiken.

Als u een merkregistratie wilt aanvragen, zullen wij deze in het Merkenregister deponeren, hierbij krijgt u de handelsmerkrechten van uw naam. Een merkregistratie geldt voor 10 jaar en kan daarna per 10 jaar onbeperkt verlengd worden. Als u overweegt een merkregistratie aan te vragen op een naam, zullen we eerst voor u een gratis identiek merknaamonderzoek verrichten. Nadat het merk is ingeschreven in het Merkenregister mag u een ® (Registered TradeMark) rechtsboven uw naam/logo toevoegen.

®  Registered trade-mark BeNeLux € 489,- (totale kosten 10 jaar registratie, excl.21% btw) met LAAGSTE PRIJS GARANTIE:

  • Identiek Merkonderzoek
  • Advies tijdens registratieaanvraag
  • 10 jaar merkregistratie voor de Benelux landen
  • Registratiebewijs van het Merkenregister

Neem contact met ons op en wij zullen geheel vrijblijvend een gratis identiek merknaamonderzoek verrichten en binnen één werkdag u een merknaamonderzoek met een offerte via mail doen toekomen.

Ga naar ons aanvraagformulier

Europese en internationale inschrijvingen op aanvraag.

* (bedragen totale kosten voor 10 jaar registratie, exclusief 21 % BTW)

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Sinds 1994

logo logo